Velux-vinduer for private og erhverv

 

Er du på udkig efter nye Velux-vinduer? Hos Dag og Nat Glas v/Svend-Erik Ellemann Jensen kan vi være behjælpelige for både private og erhverv, og vi har særligt mange kunder fra Aarhus, Risskov og Skanderborg, men kommer også gerne ud til andre omkringliggende byer i området. Vi er ganske enkelt eksperter, når det kommer til Velux-vinduer, og vi tilbyder blandt andet montering og udskiftning af Velux tagvinduer, så du kan få smukt ovenlys enten derhjemme eller i din virksomhed.

Når det kommer til Velux ovenlysvinduer, er ingen opgave hverken for lille eller for kompliceret for os, eftersom vi har over 20 års erfaring i branchen. Herudover tilbyder vi at klare lige netop din opgave til en billig pris, alle vil kunne få råd til. Leder du således efter et godt tilbud på Velux ovenlys, er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til.

Hvad koster Velux-vinduer?
Står du og har behov for professionel hjælp af en glarmester i forbindelse med Velux-vinduer, er du altså kommet til det helt rette sted. Men hvad koster Velux vinduer egentlig? Prisen på vores Velux-vinduer starter typisk ved 280 kr., men der er forskellige faktorer, der naturligvis spiller ind i forhold til prisen. Den afhænger blandt andet af målene på vinduet, og herudover er det selvfølgelig afgørende, hvor mange vinduer du skal bruge. Uanset hvad er du garanteret billige og konkurrencedygtige priser.

Der vil tilmed være et tillæg i prisen, såfremt du ønsker, at vi hjælper med monteringen af dine nye vinduer. Dette er dog aldrig et problem for os, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med det. På den måde kan du vide dig sikker på, at de sidder præcis, som de skal.

Montering og udskiftning af Velux-vinduer
Velux tagvinduer er enormt populære blandt danskerne, og det gælder, uanset om det er til den private bolig eller til virksomheden. Med et tagvindue kan der nemlig komme meget mere lys ind i rummet, hvilket får det til at virke større og mere indbydende. 

Er du på udkig efter nye Velux tagvinduer hjælper vi dig både med montering og udskiftning, og herudover tilbyder vi professionel vejledning fra vores yderst kompetente medarbejdere. På den måde er du garanteret et resultat af høj kvalitet, der lever op til dine ønsker og behov.

Vi hjælper med alle glarmesteropgaver
Vi har over 20 års erfaring som glarmester. Det vil sige, at vi er i stand til at være behjælpelige for både private og erhvervskunder uanset opgavens omfang. Vi er blandt andet eksperter, når det kommer til Velux-vinduer af alle slags, og vi hjælper eksempelvis, hvis du har ovenlysvinduer fra Velux, som du gerne vil have udskiftet. Det er fuldstændig underordnet for os, hvilke vinduer du har, og hvor de er placeret, eftersom vi stort set har set det hele før.

Det skal desuden nævnes, at det ikke blot er Velux-vinduer, vi er eksperter inden for, men at vi ligeledes tilbyder andre former for udskiftning af vinduer. Står du derfor og har behov for hjælp til hvilken som helst glarmesteropgave, er du havnet det rigtige sted.

Få et uforpligtende tilbud på vinduer fra Velux
Der er ingen tvivl om, at Velux-vinduer hører til blandt de bedste produkter på markedet. Er du på udkig efter billige Velux-vinduer, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig uforpligtende tilbud på en lang række vinduer fra Velux, og hos os er du derfor garanteret fordelagtige priser på helt nye Velux-vinduer. Ydermere tilbyder vi udskiftning af dine nuværende Velux-vinduer til konkurrencedygtige priser.


Vi er af den opfattelse, at alle bør have råd til vinduer af høj kvalitet, som giver det rette ovenlys til rummet. Det kan netop lade sig gøre hos os, hvor vi tilbyder gode priser på vinduer fra Velux. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel nye ovenlysvinduer egentlig gør.

Fem års garanti på Velux-vinduer i høj kvalitet
Vi har 20 års erfaring, når det kommer til glarmesteropgaver, og vi er derfor i stand til at udføre alt arbejde i glas. Du bør derfor lade os om at hjælpe dig med dine nye Velux-vinduer. Vi har med garanti den helt rette løsning for dig, når du skal have nye termoruder i dine vinduer fra Velux. Ydermere tilbyder vi alle vores kunder 5 års garanti på vores vinduer, og herudover sørger vi naturligvis for et produkt i høj kvalitet samt en god service ud over det sædvanlige. Ikke nok med det giver vi dig gratis opmåling til vinduer i hele Østjylland.

Vi tilbyder stort set alt i glas
Vi er din lokale glarmester, der udfører samtlige former for glarmesterarbejde. Det er således underordnet for os, hvorvidt du har behov for hjælp til spejle og glas eller energiruder og butiksruder. Vi tilbyder nemlig stort set alt i glas, og vi laver desuden glashylder, glasvægge og brusedøre. På vores lager har vi forskellige standardmål, men vi er udmærket klar over, at disse ikke altid passer. Derfor tilbyder vi at lave alt på mål uden merpris. Det skal desuden nævnes, at vi selvfølgelig afdækker eventuelle skader den samme dag, som du kontakter din glarmester.

Kom i kontakt med vores døgnvagt alle ugens dage
Det er afgørende for os, at du har mulighed for at komme i kontakt med en glarmester døgnet rundt, såfremt der skulle opstå en akut situation. Af den årsag tilbyder vi alle vores kunder døgnservice, der betyder, at du kan ringe til vores vagt døgnet rundt på alle ugens dage. Der kan være forskellige grunde til, hvorfor man akut vil skulle få brug for en glarmester, men det er således ikke et problem hos os, og vi kommer hellere end gerne ud for at afhjælpe dit problem hurtigst muligt.

Find den type vindue, der passer til dit behov
Grundet vores mangeårige erfaring i branchen kan du vide dig sikker på, at du hos os altid får et produkt af høj kvalitet og bliver mødt af en medarbejder med stor faglig ekspertise. Er du således i tvivl om, hvilken type vindue der passer bedst til dine behov, skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi deler hellere end gerne ud af vores gode råd og viden på området, så du kan få et resultat, der lever op til dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud
Søger du Velux-vinduer, såsom Velux tagvinduer eller Velux ovenlysvinduer, kan vi være behjælpelige. Med over 20 års erfaring i branchen er vi ganske enkelt eksperter inden for dette område, og hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Ud over det tilbyder vi Velux-vinduer til fordelagtige priser samt døgnservice, så du altid kan få hjælp af en kompetent og dygtig glarmester.

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller til en snak om de mange muligheder, du har, når det kommer til Velux-vinduer. Det kan du gøre ved at sende os en besked til e-mail altiglas@gmail.com eller ved at ringe til os på telefon 70 23 12 02. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med lige præcis din opgave.