Glasskæring af alle former for glas og spejle
 

Hos Alt i Glas tilbyder vi glasskæring af alle former for glas, ruder og vinduer for kunder i Aarhus, Risskov, Skanderborg og omegn. Glasskæring af glas og spejle kan være for private og erhverv, og det kan være alt fra traktorruder til glasvægge samt butiksruder og energiruder.


​Vi tilbyder glasskæring efter mål uden merpris
​Vi har altid et udvalg af standardmål på lager, men vi laver glasskæring efter mål uden merpris (kun ved facon). Det kan være spejle til boligen, ruder til huset eller glas til butikken og meget andet.

Vi påtager os alle former for standard- og specialopgaver. Det kan være ruder til Velux-vinduer, vinduespartier til forretningen eller brusevægge til badeværelset, som kræver en særlig glasskæring.
Vi blev grundlagt i 1998, og udover 20 års erfaring er glarmester Svend-Erik Ellemann Jensen født ind i branchen. Det er din garanti for stor ekspertise og høj kvalitet i vores glarmesterarbejde.


​Få et uforpligtende tilbud på skæring af glas
​Kontakt os for at høre mere om glasskæring. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 70 23 12 02  for at få mere at vide. Eller du kan sende en e-mail til altiglas@gmail.com.