​Spejle på mål efter dine ønsker og behov
 

Har du brug for spejle på mål? I så fald er vi uden tvivl de rigtige at kontakte, hvad enten det er privat eller erhverv. Hos Dag og Nat Glas v/Svend-Erik Ellemann Jensen er vi nemlig eksperter, når det kommer til spejle efter mål. Vi har særligt mange kunder fra Aarhus, Risskov og Skanderborg, men har også hjulpet mange andre fra de omkringliggende byer i Østjylland. Når det kommer til spejle, kommer man ofte ud for, at disse ikke passer til de mål, man ønsker og har brug for.

Det er her, at vi kommer ind i billedet, da vi tilbyder spejle på mål, der med garanti lever op til dine individuelle behov – og så endda til billige priser.

Spejle kan anvendes til en lang række formål
Et spejl er ganske kort forklaret flot glas, der er blevet behandlet på bagsiden med sølvbelægning. Det særlige ved spejle er, at de kan anvendes til en lang række formål, og de kan blandt andet få et rum til at fremstå større. Netop af denne årsag er de populære både hjemme i privaten og i virksomheder. 

Er du på udkig efter et godt tilbud på spejle på mål, er vi de helt rigtige at kontakte. Vi skærer selv spejlene så de passer til lige netop de mål, som du ønsker, og vi kan både være behjælpelige med store som små spejle.

Vi skærer selv vores spejle til den størrelse, du har brug for
Hos os er ingen opgave således hverken for stor eller for lille, og vi har desuden mange spejle på restmål. Det vil sige, at vi afskær fra andre spejle, som vi har skåret op. Uanset hvilken størrelse spejl du er på udkig efter, vil vi derfor med garanti kunne hjælpe dig. Når man køber et spejl i standardmål i et byggemarked, et byggecenter eller i et supermarked, vil man ofte opleve, at kvaliteten ikke er ret høj, og ofte passer standardmålene heller ikke til det behov, man har. Af den årsag skærer vi altid selv vores spejle, så du kan få et spejl i god kvalitet samt i den størrelse, som du har brug for.
Konkurrencedygtige priser på spejle på mål
Søger du et spejl på mål til en billig pris, kan vi være behjælpelige. Hos os kan du nemlig altid få et godt og uforpligtende tilbud på spejle efter mål. Prisen varierer naturligvis fra opgave til opgave, men uanset hvad garanterer vi dig en konkurrencedygtig pris, alle vil kunne få råd til. 

Vi har desuden 20 års erfaring i branchen, hvilket er din garanti for et produkt i høj kvalitet samt en god service ud over det sædvanlige. Det gør desuden, at vi både er i stand til at hjælpe private og erhverv med alle typer glarmesteropgaver.

Ring, eller skriv til os for yderligere information
Leder du efter spejle på mål, er du i gode hænder hos os. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor du er garanteret et spejl i høj kvalitet, som samtidig passer til lige netop de mål, du har brug for. Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser på spejle på mål, eller har du nogle spørgsmål til de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Ring til os på telefon 70 23 12 02, eller send os en besked til e-mail altiglas@gmail.com, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på spejle efter mål. 

Du skal også være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du blot har brug for vejledning eller gode råd.​